Trávení nemusí být problém

Naše tělo je zdravé, pokud je vše v rovnováze. Především se to týká mikrobiologické rovnováhy v celém trávícím traktu, který je kolonizovaný obrovským množstvím různých typů mikroorganizmů plnících nesmírně důležitou úlohu, strážců našeho zdraví. Když si uvědomíme, že problémy trávicího traktu jsou zodpovědné za více než 180 různých onemocnění zdánlivě nesouvisejících s trávením, tak pochopíme, proč se říká, že 80% imunity vzniká právě v našich střevech.

 

ProBiotika ProBio HERBAL je jedinečný přípravek obsahující široké spektrum živých mikrobiologických kultur, fermentovaných s bylinami. Je to jeden z pilířů jedinečnosti ProBio HERBAL. Mikroorganizmy už v procesu výroby „vytáhnou“ ze směsi pečlivě vybraných bylin to nejprospěšnější pro naše zdraví. Už od prvního okamžiku, když je dáváme do úst, náš přípravek začíná účinkovat. Dokáže potlačovat afty v dutině ústní, potlačuje hnilobné procesy a nepříjemný pach z úst zmizí. ProBio HERBAL zastavuje nežádoucí hnilobné procesy v trávícím traktu a stabilizuje zdravý rozklad potravy ve střevech. Hnilobné procesy mají za následek vznik toxických látek pronikajících do krve a způsobujících celý řetězec nežádoucích a zdraví poškozujících následků. Zdravý proces rozkladu potravy a stabilizace pH ve střevech odstraní příčiny pálení žáhy, žaludeční křeče, v případě vředových onemocnění chrání žaludeční a střevní stěnu před destrukcí.

Zdravý rozklad organického materiálu ve střevech je zárukou správného a pravidelného vyprazdňování. V případech, kdy absolvujeme léčbu antibiotiky nebo chemoterapii, které ničí naši mikroflóru ve střevech je naprostou nutností srovnat mikrobiální rovnováhu a přípravek ProBio HERBAL je tím nejlepším řešením pro posíleni imunity. Můžeme ho používat i během léčby. Blahodárně působí nejen komplex mikroorganizmů, ale významnou úlohu má také léčivá síla bylinných výtažků. Přípravek ProBio HERBAL neobsahuje kromě přírodních komponentů žádné modifikované organizmy ani jiné syntetické přípravky, stabilizátory a plniva. ProBio HERBAL je jediný takový přípravek na trhu.