Síla bylin z přírody

Přírodaje mocná čarodějka

Byliny vždy patřily mezi základní léčebné „kameny“, kterými si lidé ulehčovali od nejrůznějších bolestí a nemocí. Příroda po staletí byla a zůstává léčitelkou.

Díky objevování magické síly rostlin můžete být šťastnější. Nacházet v životě spojence z rostlinné říše je vzrušující, tajemné, poetické, ale i badatelské. Lidé koneckonců odjakživa zajímá, jak si pomoci, jak se ochránit, uchovat si to dobré a odvrátit od sebe to zlé. Pozorováním přírody objevili souvislost mezi energiemi rostlin a svým vlastním životem.

Spojení energie obsažené v bylinách se silou všudypřítomných mikroorganismů je balzámem pro naše tělo. Je to ideální využití síly přírody.

 

Testováno našimi předky

Hlavním cílem naší péče o vlastní zdraví by měl být soulad, harmonie s prostředím, ve kterém žijeme. Soulad s našimi vnitřními potřebami a dbalost o harmonii našeho těla. Naši předkové na základě zkušeností sbíraných a předávaných celá staletí věděli velmi přesně, které byliny jsou jim nápomocné, které přípravky a jaké směsi přírodních ingrediencí dokážou léčit nemoci těla a ducha.

Znalost vlivu bylin na zdraví těla a duševní rovnováhu byla základem poznání, které bylo předáváno z otce na syna, matky na dceru a bylo vnitřním bohatstvím národů. Pod vlivem chemických dostihů, které byly nastartovány před několika desítkami let jsme začali ztrácet řadu dávno nabytých a tak cenných znalostí. Pojďme společně udělat krok zase blíž k přírodě. Krok k sobě samým.

 

0 % GMO, 0 % chemie  100 % přírody

Každý den konzumujeme potraviny obsahující pesticidy, dýcháme vzduch s obsahem toxických látek z průmyslových emisí, pijeme nápoje ve kterých je celá řada aditiv a stabilizátorů a dbáme o svoji hygienu s pomocí chemických preparátů. Medicína se svými preparáty pokročila dnes tak daleko, že prakticky neexistuje zdravý člověk. Nyní vnímáme, že je neudržitelné pokračovat tímto způsobem.

A přišel čas, kdy se můžeme rozhodnout a můžeme udělat krok jiným směrem, směrem ke zdraví. V našich produktech najdete koncentrát přírody s 0 % GMO,  0 % GMM a 0 % syntetických aditiv. Používáme 100% ekologickou melasu z Uruguaye, mikroelementy z čistých vod z korálovců japonského moře a byliny z evropských ekologických plantáži.